Barb Rareș

Barb Rares Lucian

Barb Rareș Lucian ing. diplomat cu experiență în soluții tehnice de peste 15 ani.

După finaliarea studiilor la Studii Universitare, Sectia Inginerie Economica pentru Constructii (2002-2007)  a continuat cu perfecționarea cunoștințelor prin Studiile Postuniversitare de Realibilitare Structurală și Higrotermică continuând (2007-2008) apoi cu Studii Postuniversitare de Audit Energetic în Construcții – Gradul 1 (2009-2009). 

Specializarea în ceea ce privește hidroizolațiile a continuat pe parcursul întregii cariere prin specializări multiple la furnizori, pe sisteme moderne de hidroizolație și sisteme speciale. 

Alte cursuri absolvite și parcurse sunt: Curs: Sisteme de hidroizolatii pentru acoperis si fundatii( membrane PVC, TPO, Bitum) și Curs: Sisteme de hidroizolatii lichide Mapei.

Pe lângă toate cursurile de specializare o mare parte a experienței pe hidroizolații vine din șantierele în care a fost nevoie de soluții de hidroizolații pe parcursul celor 17 ani de experiență. Companiile în care a activat sunt renumite pentru soluțile inovatoare dar și pentru capacitatea de execuție a proiectelor speciale. 

CV-ul alăturat cuprinde toată experiența din fiecare capitol al carierei iar dacă vrei să discuți cu vechi colaboratori  ai aci toate contactele necesare.

Referințe